Sen : královská sága plná sexu, kniha čtvrtá - Lee, Geneva (Red (Dobrovský), 2023)
Když Belle Stuartová zjistí, že ji přítel podvedl se ženou, kterou sama nenávidí, něco si slíbí žádní muži, žádné vztahy. Žádné čekání na prince, který nikdy nepřijde. Některé holky totiž nečeká šťastný konec, ale zlomené srdce. Což je přesně ten důvod, proč by se měla držet daleko od Smithe Price. Je příšerný. Arogantní. Panovačný. Také je to její šéf a má hodně nebezpečná tajemství.Někteří muži se vám ale dostanou pod kůži. Nemůžete se jich nabažit. Prostě po nich toužíte. Belle brzy zjistí, že odolat šéfovi je těžší, než si kdy dokázala představit, a její předsevzetí vezme za své. Rozhodně se ale nehodlá vzdát bez boje. Příběh Smithe a Belle je plný zvratů, žhavých scén a nečekaných událostí. Belle poznává svět, o němž kdysi neměla ani tušení, a propadá kouzlu vztahu založeného na dominanci a submisi. Její láska ke Smithovi ale vzkvete dřív, než se o něm dozví plnou pravdu. Dokáže překonat lži, znovu někomu věnovat své srdce a vytvořit si vztah, který vydrží test času?