Kim Čijong [ročník 82] - Čo, Nam-ču, 1978- (Host, 2020)
Postava Kim Čijong, obyčejné třicátnice, je korejským čtenářům a zejména čtenářkám důvěrně známá. Jednoho dne hlavní hrdinka začne mluvit jinými hlasy. Hlasem své kamarádky, své matky Manžel jí domluví návštěvu psychiatra a ona mu vypráví svůj příběh, který je zároveň příběhem všech korejských žen. Před rozuzlením každé příhody už většinou podvědomě cítíme, co bude následovat, byť bychom se možná raději mýlili. Společenská realita vycházející z tradičních hodnot a postojů je však v tomto ohledu mrazivá a neúprosná