Jak se naučit správně vyslovovat : populárně naučná příručka pro rodiče dětí s vadami výslovnosti : metodický návod, jak postupovat při výuce výslovnosti a při odstraňování vad výslovnosti - Dolejší, Pavel, 1956- (Pavel Dolejší, 2005)
Logopedická příručka pro rodiče dětí od 3 do 10 let s vadami výslovnosti. Upozorňuje rodiče na nežádoucí a velmi závažné důsledky vyplývající ze zanedbání péče o správnou výslovnost dítěte, seznamuje je s možnostmi nácviku správné výslovnosti ad.