Conan a plamenný nůž - Howard, Robert Ervin, 1906-1936 (Poutník, 2008)
Kniha obsahuje pět - česky doposud nevydaných - povídek z klasické původní řady Conanova světa, a to Jestřábi nad Shemem, Cesta orlů, Černé slzy, Plamenný nůž a Bubny Tombalku. Po přečtení zjistíte, že kdybyste chtěli srovnávat Tarzana s Conanem, srovnávali byste kačátko, které si na venkovské návsi hledá žížaly, s tygrem plížícím se noční džunglí, aby strhl tučného býka.