Ani tady, ani tam - Kocábová (Nemo, 2009)
Strhující text o tom, jak žila a žije manželka legendárního rockera a podnikatele Michaela Kocába. Nahlédnutí do zákulisí polistopadové politiky, neznámá fakta o odsunu sovětských vojsk, a především otevřená výpověď o vlastním soukromém životě