Poprask na Závětrné hoře - Řeháčková, Věra, 1950- (Erika, 2009)
Na Závětrné hoře se dějí věci! Po pěti letech se vrátil Veroničin taťka. Darem dostal Zámeček, obrovský dům. Věnoval jej dětem z dětského domova.