Kmotr Mrázek. - Kmenta, Jaroslav, 1969- (JKM - Jaroslav Kmenta, 2009)
Co kniha odhaluje? Kdo měl zájem na vraždě Mrázka, jak chtěl Mrázek vydírat politiky, co obsahoval Mrázkův archiv kompromitujících materiálů, proč umírali policejní agenti, jakou roli sehrál v celé kauze Stanislav Gross, jak to bylo s Kubiceho aférou