Legenda o Garonně - Mazurek (Pevnost, 2009)
Garonna, Rennardova dcera, se učí šermířskému umění na poklidném ostrově Dai-ho-ko, když se v jejím životě objeví záhadný Mirlaupan. S ním procestuje svět pomocí Klíčů a Dveří, přičemž se dozvídá historii své rasy, která se té lidské jen vzdáleně podobá. Zároveň je proti své vůli zatažena do krvavého zápasu dvou nesmiřitelných rodů Raileyů a Moynů, jejichž vzájemná nenávist se klene přes propasti času i prostoru...