Křížem krážem po moravských horách pěšky i na kole - Janoška, Martin, 1966- (Tipy na výlety, 2010)
Krásy moravských a slezských hor čekají právě na vás. Na kole nebo pěšky objevte nejzajímavější oblasti. Desítky tipů na výlety.