Všechno nebo nic : příběh pokračuje - Urbaníková, Eva, 1976- (Motto, 2010)
Linda, majitelka prosperujícího bratislavského antikvariátu, je úspěšná, inteligentní žena s velkým smyslem pro humor a touhou po opravdové lásce, ale zároveň frustrovaná z několika nevydařených v ztahů. Jednoho (ne)šťastného dne se virtuálně seznámí s Jakubem. P ár dní si píšou na internetu, protelefonují spolu celé hodiny a ob a mají pocit, že jsou stvořeni jeden pro druhého. Skutečné setkání jejich cit neoslabí, naopak, Linda prožívá Lásku s velkým L a nep ochybuje o tom, že našla muže svých snů. Ale jak je na tom Jakub? Je to i pro něj osudový vztah?