Hledej koně v jezdeckém klubu - Trujillo, Eduardo (Sun, 2010)
Na stránkách této krásné knížky najdeš spoustu zajímavých informací o koních, s nimiž se setkáš v jezdeckém klubu. Kdo se o ně stará, co všechno je pro ně třeba udělat, kdy je nutné zavolat veterináře. Ale nejen to. Ke každé kapitole patří obrázek, na nějž se zatoulalo několik zvířat nebo předmětů, které tam nepatří, a ty je máš najít.