Zlata Adamovská - Hladký, Jakub, 1983- (České hvězdy, 2010)
Tato kniha je unikátním pohledem do Zlatina pracovního i soukromého života, ve kterém herečka prozrazuje některá svá tajemství. Příběhy z natáčení střídají historky z jeviště, a tím poodhalují svět filmu, televize, divadla a dabingu...