Život Habsburků : kultura a mentalita jednoho rodu - Vocelka, Karl, 1947- (Plejáda, 2011)
Dějiny slavného evropského rodu, pojaté trochu jinak, přibližují čtenářům členy rodiny Habsburků z jiného a nového pohledu. Jací doopravdy byli?