Za projevenou milost - Parrell, Valeria, 1974- (Paseka, 2012)
Příběhy neapolské rodačky odrážejí pulzující život metropole italské Kampánie se všemi jeho protiklady a zaujmou neotřelým zpracováním témat spojených se světem neapolské camorry i obecně lidských problémů.