Sluha dvou pánů : komedie o třech dějstvích - Goldoni, Carlo, 1707-1793 (Edice D, 2013)
Stále živé dílo italského klasika patří k vrcholům commedie dell'arte. Klasickým postavám vévodí a nečekané zápletky musí řešit Truffaldino, který slouží dvěma pánům (sám netuší, že jeden z nich je dívka převlečená za muže).