Scoubidou : náramky, přívěsky a ozdoby z barevných bužírek - Allirand, Lucille (Moje výtvory, 2015)
60 vzorů klasických scoubidou a drobných předmětů, amuletů a ozdob, vytvořených z bužírek. Scoubidou včech druhů (kulatá, hranatá, spirálová...) ze 3 a více bužírek, ale také ovoce, lahůdky, zelenina, květy... se snadno splétají krok za krokem.