Sedmý smysl. - Pacovská, Ilka (Albatros, 2015)
V posledním díle se rozhoduje o životě a smrti lidí, kteří mají neobyčejné, nebezpečné schopnosti, a proto podle draků nemají právo na život. Jde o kouzelníky s Martisovou krví. Tuto krev má bohužel i Terezka, malé děvčátko s magií neobvyklé síly, kterou Vron našel a adoptoval. Je mu proto odebrána a umístěna do řádu bdělého Sekurita. Ani tady však není v bezpečí..