Lock & Mori : tak trochu jiný Sherlock Holmes - Petty, Heather (CooBoo, 2016)
V současném Londýně se potkají dva výjimeční středoškoláci: Sherlock Holmes a slečna James "Mori" Moriarty. Dohromady je přivede vyšetřování jedné vraždy. Někdo byl zavražděn v londýnském Regent's parku. Policie nenašla žádné stopy. Lock vyzve Mori, aby se pokusila vyšetřit případ dříve, než se to povede jemu. Mori jeho výzvu přijme...