Julinka a její zvířátka. - Johnson, Rebecca, 1966- (Julinka a její zvířátka, 2016)
Jmenuju se Julinka a až budu velká, chci se stát zvěrolékařkou! Škola, do které já a Zuzka chodíme, je prostě skvělá. Smíme mít totiž ve třídě zvířecí koutek. Staráme se v něm o morčata, ještěrky, rybičky a různé brouky. Tento týden budeme mít náhradní učitelku slečnu Fajnovou. Ta toho o zvířátkách, bohužel, moc neví. Já a Zuzka naštěstí ano, takže doufám, že všechno půjde hladce.