Dorka a opravdu opravdická kamarádka - Hanlon, Abby (Brio, 2016)
Dorka, malá rošťanda s nezvladatelnou fantazií, si ráda hraje se svými vymyšlenými kamarády. Jenže teď, když jde do školy, jí sourozenci radí, aby je - a nejraději rovnou všechny své výmysly - nechala doma a jako správná velká holka se kamarádila s opravdovými dětmi. To ale nevědí, že do Dorčiny třídy chodí holčička, která žije nazámku a jako domácí zvířátko chová draka. Může být skutečná?