Řekni mi tři věci - Buxbaum, Julie, 1977- (Fragment, 2016)
Jessie má pocit, že všechno je nanic. Před dvěma lety jí zemřela maminka. Teď se musela přestěhovat do Los Angeles, protože táta se znovu oženil. Do školy plné zbohatlických dětí naprosto nezapadá a nový nevlastní bratr ji naprosto ignoruje. Pak jí ale začnou přicházet maily od někoho, kdo si říká Někdo Nikdo...