Mia a já : Malý jednorožec - Kolezsar, Michal (CooBoo, 2016)
Malý jednorožec Onchao už je na světě a Mia a její přátelé se o něj starají, protože jeho maminka Lyrie byla unesena zlou Pantheou. Onchao se toho musí tolik naučit! Jak se například vyrábí zázračný prach jednorožců, díky kterému země rozkvétá a ožívá, nebo co je to přátelství. A také zažije s Miou velké dobrodružství.