Němé oběti - Weaver, Tim, 1977- (Mystery Press, 2017)
Šestá kniha série David Raker. Colm Healy patřil k nejlepším detektivům londýnské Metropolitní policie, jenže kvůli jednomu osudovému případu přišel o všechno. David Raker je poslední přítel, který Healymu zbyl a zároveň je nejspíš jediný, kdo dokáže pochopit Healyho touhu vraždy vyřešit.