Hurvínek a kouzelné muzeum - Březinová, Ivona, 1964- (Fragment, 2017)
Prastarému muzeu loutek, kde pan Spejbl pracuje jako hlídač, hrozí zbourání. Hurvínek se díky své neposlušnosti dostane do podzemí muzea a objeví svět, který byl doposud návštěvníkům zcela utajen. Velmi brzy bude muset prokázat svou chytrost, šikovnost, odvahu a smysl pro přátelství, aby zachránil taťuldu, ale i kouzelné muzeum a celé město z nadvlády zločinného Pána loutek.