Minecraft : Staň se mistrem! : Návody a triky jak přežít, uspět a zvítězit : Jak vytěžit z Minecraftu co nejvíce! - O'Brien, Stephen, 1969- (CPress, 2014)
Toužíš vkročit do světa bez hranic, do světa neomezených možností, kde můžeš plánovat, tvořit, bojovat o přežití podle svých vlastních představ? Jednoduše vysvětlené pokročilé techniky ti umožní se brzy zařadit mezi top hráče.