Pohřešovaná manželka - O'Flanagan, Sheila (Nakladatelství Brána, 2017)
Když se Imogen Naughtonová ztratí, všichni, kdo ji znali, jsou v šoku. Má perfektní manželství. Její přitažlivý muž s ní zachází jako s princeznou. Vždycky tvrdila, jaké měla štěstí, že ho našla. Tak proč odešla? A jak bude schopna přežít bez Vince? Co se odehrává za zavřenými dveřmi, může často překvapit, ale také Imogen překvapí sebe samu, když udělá rozhodný krok, o jehož správnosti je přesvědčena. Ale když se vydá na cestu po stopách ženy, kterou kdysi byla, její minulost ji pronásleduje. Dostihne ji? A bude dostatečně připravena jí čelit?