Bajky z farmy zvířat - Vaněček, Michal, 1964- (Bambook, 2018)
Byla jednou jedna farma, která patřila farmáři Metodějovi a jeho rodině. Farmář i zvířata spolu žili ve shodě. Ale jak to tak v životě bývá, někdy si navzájem prováděli různé neplechy. S farmářem Metodějem se spřátelil dokonce i medvěd Míša. A ten mu jednoho dne vyvedl povedenou věc.