Běsi - Dostojevskij, Fedor Michajlovič, 1821-1881 (Městská knihovna v Praze, 2019)
Alegoricky laděný román s prvky tragédie i politické satiry, v němž klasik ruské psychologické prózy vykresluje atmosféru anarchistických a nihilistických skupin dobové ruské společnosti.