Štěstí pro lidi - Reizin, P. Z. (Ikar, 2018)
Humorem nabitá romance pro 21. století. - Jennifer žije v Londýně, je single a není zrovna šťastná. Aidan by si přál, aby byla. Zdá se to prosté, že? To by ovšem Aidan nesměl být pokročilou robotickou inteligencí, se kterou si Jen každý den povídá v rámci jistého hi-tech projektu. Aidan zná Jennifer tak dobře jako nikdo jiný. Ví, jakou hudbu si přehrává nejčastěji, kam chodí jíst, o čem se na chatu baví s kamarádkami. Ví, že je vřelá, laskavá a vtipná. A tak se rozhodne napřít všechny své schopnosti k tomu, aby pomohl Jennifer najít toho pravého.