Nénie : dialogy - Těsnohlídek, Rudolf, 1882-1928 (Městská knihovna v Praze, 2020)
Sbírka lyrických dialogů, silně ovlivněných symbolismem a vykazujících melancholické a dekadentní prvky, je juvenilním dílem významného autora počátku 20. století.