Ty letní noci - Baggot, Mandy (Baronet, 2018)
Zářící slunce, jemný bílý písek, azurové moře a sexy mladý milionář - v ráji se přece nemůžete dostat do problémů, nebo ano? Imogen Charltonové se to ale povede. Její bratr Harry totiž investoval všechny peníze do restaurace na ostrově Korfu a teď mu hrozí krach. Když se na scéně objeví bohatý Řek Panos Dimitriou a chce tavernu koupit, zdá se, že není co řešit. Bratr se ale podniku nechce vzdát a jeho nadšení je nakažlivé. Imogen tak postupně propadne kouzlu ostrova - a nejen jemu. Jiskra, která přeskočí mezi ní a Panosem, ji nutí rozhodnout se mezi snem a láskou...