Prorůstový stimul - Vodňanský, Jan, 1941-2021 (Poezie, 2022)
Rozverné slovní hříčky a eroticky podbarvené texty, které vycházejí z dílny jednoho z předních reprezentantů text-appealových představení či literárního kabaretu.