Dívka ve tmě : nález starého deníku rozpoutá víc než jen zlatou horečku - Jaroš, Martin, 1963- (XYZ, 2019)
Nález starého deníku v chatrči uprostřed lesů vtahuje mladou dokumentaristku nejen do doby totalitního Československa, ale odkrývá také okolnosti tehdejší nevyjasněné smrti muže, který v chatě bydlel. Eva začíná chápat, že o život jde také jí...