Kudy vchází světlo : případy vrchního inspektora Gamache - Penny, Louise, 1958- (Euromedia Group, 2019)
Kniha se zabývá dalším z případů inspektora Gamache, který bude při vyšetřování vraždy nucen čelit duchům vlastní minulosti.