Kdo pije potmě víno - Skácel, Jan, 1922-1989 (Moravská Bastei MOBA, s.r.o., 2019)
Reedice básnické sbírky jednoho z nejvýznamnějších představitelů české poezie dvacátého století, která poprvé vyšla na sklonku autorova života v roce 1988.