Honba za zlatým rounem - Knapman, Timothy (Dobrodružná historie (Rebo), 2019)
Život ve starověku nebyl žádné peříčko! Dokážeš zvítězit na olympijských hrách, přeplout moře a získat zlaté rouno? Nebo snad připustíš aby tě Minotaurus roznesl na kopytech? K nalezení zlatého rouna potřebuješ především znalosti z historie. Tato originální kniha se nečte po stránkách - napínavým příběhem budeš postupovat prostřednictvím řešení zapeklitých úkolů