Poslední valčík je můj - Fitzgerald, Zelda, 1900-1948 (Kniha Zlín, 2019)
Jediný román manželky slavného amerického spisovatele, který poprvé vyšel pod názven "Věnujte mi valčík", je příběhem mladé atraktivní ženy, která se pohybuje v prostředí meziválečné společenské elity.