Po povodni - Montag, Kassandra (HarperCollins Polska sp. z o.o., 2019)
Postapokalyptický román o tom, že život není jen o přežívání. Před více než sto lety se svět začal měnit. Hladiny oceánů a moří stoupaly, voda pomalu zaplavovala pobřežní města, až nakonec obludná potopa zanechala jen malá souostroví vrcholků nejvyšších hor obklopená hlubokou a nekonečnou vodní plochou. Přeživší lidé se sdružovali a vytvářeli nové společnosti, nebo se osamoceně plavili na svých loďkách a snažili se zachránit holý život. Jednou z nich je i Myra, která se se sedmiletou Pearl plaví na lodi a hledá svou prvorozenou dceru Row, kterou těsně před zatopením jejich domu v Nebrasce unesl její otec. Sedm let po ní Myra zoufale pátrá, neboť ve svém srdci cítí, že je Row stále naživu...