Strastiplné peníze paní Darcyové - Aston, Elizabeth (Leda, 2019)
Volné pokračování slavných románů Jane Austenové, navazuje na předchozí hrdiny a hrdinky jejích knih. I zde se čtenář setkává se společností snobů a londýnskou smetánkou.