Hořkosladký život - McCullough, Colleen, 1937-2015 (Ikar, 2020)
Podmanivá, romantická i napínavá sága od autorky proslulého bestselleru Ptáci v trní se rozvíjí v bouřlivých letech po první světové válce v Austrálii.