Špionka z Bastily : historický román z období francouzské revoluce - Quinn, C. S. (Česká citadela, 2020)
Historický román z období francouzské revoluce na konci 18. století. Anglie se zákulisními machinacemi snaží získat vliv nad Francií a mladá anglická špionka Attika se vydává do Paříže hledat svou sestřenici, které hrozí velké nebezpečí.