Lockdown : útěk z výhně - Smith, Alexander Gordon, 1979- (Fobos, 2021)
Fantasy thriller o Výhni, vězení pro mladé delikventy, které je umístěné hluboko pod zemí. Třináctiletý Alex je zloděj, ale je rafinovaně usvědčen z vraždy a odsouzen k pobytu právě ve Výhni.