Stín - Swallow, James, 1969- (Euromedia Group, 2021)
Marc Dane, protagonista mezinárodních špionážních bestsellerů Nomád, Exil a Hacker, musí tentokrát čelit nejšílenějšímu nebezpečí - smrtícímu viru.