Pohádkové divadlo. (Kvído, 2017)
Pohádkové divadlo z koncepce Kvído je opravdové divadlo s rekvizitami, kulisami a 4 kostkami, které rozehrají napínavý dobrodružný příběh podle fantazie dětí. Pohádkové divadlo u dětí rozvíjí slovní zásobu a komunikaci, kreativní myšlení, prostorovou orientaci, vlastní fantazii i vzájemnou spolupráci. Hráči postaví divadlo s kulisami a několika doplňujícími rekvizitami. Nejmladší hráč hodí třemi kostkami a určí, které postavy budou hrát v jeho příběhu a 4. akční kostka představuje, jaká akce se v příběhu odehraje, např. princ běží k drakovi, aby s ním bojoval apod. Dítě začíná vyprávět příběh dle vlastní fantazie. Řekne první dvě věty a předá kostky dalšímu hráči, který pokračuje v příběhu a hodem kostkami přidá další postavy. Hra končí po dohodě hráčů, až je příběh dokončený.