Hra na třetího : tříšť postřehů, historek a příběhů z prostředí režimistických kápů, veteránů dávné bitvy, o níž se ví jen to, že nikdy nebyla - Hájek, Jiří, 1933- (Epocha, 2021)
S nadhledem podané vzpomínky českého projektanta, v dobách reformního komunismu též vysokého státního úředníka.