Morgavsa & Morgana : sága Egyptika, kotlík první. - Kopl, Petr, 1976- (Bambook, 2021)
Humorné a dobrodružné komiksové příhody čarodějek Morgavsy a Morganky, které původně vycházely v časopisu Čtyřlístek.