Preventivní vražda : brněnská mordparta vyšetřuje - Češka, Stanislav, 1955- (Původní česká detektivka, 2021)
Nový příběh ze série románů inspirovaných skutečnými příběhy řešenými brněnskými kriminalisty je zároveň první, který brněnští kriminalisté řeší pod vedením plukovníka Berky, staronového šéfa brněnské mordparty.