Skleněný hotel - Mandel, Emily St. John, 1979- (Argo, 2022)
Mysteriózní román oceňované kanadské autorky, inspirovaný velkými investičními podvody, vypráví příběh, ve kterém hlavní hrdinové balancují mezi světem, který jim byl dán a vysokou společností, která se pohybuje na hraně.