Ostrov duchů - Wang Tylová, Klára, 1981- (Paseka, 2022)
Příběhy s podivuhodnými zápletkami z pera mladé české novinářky, které jsou úzce propojeny s prostředím a až magickou atmosférou ostrova Tchaj-wan.