Nezvaný pár - Naughton, Sarah J. (Vendeta, 2022)
Psychothriller současné britské autorky vypráví zdánlivě obyčejný příběh šťastného páru, který chce strávit líbánky ve Vietnamu. Náhle se ale oba ocitají ve smrtelném nebezpečí. Hlavní hrdinka odhaluje nečekané skutečnosti o svém manželovi.